"Με παγίδευσαν" λέει ο 38χρονος με την κοκαΐνη


Αν και προσπάθησε να πείσει ότι δεν εμπορεύεται ναρκωτικά και ότι ουσιαστικά τον «παγίδευσαν» σε υπόθεση διακίνησης, ο 38χρονος ιδιοκτήτης μίνι - μάρκετ, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει ένα κιλό κοκαϊνης, κρίθηκε χθες προσωρινά κρατούμενος.


Κατά την πολύωρη απολογία του φέρεται μάλιστα να ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου, ισχυριζόμενος ότι τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα φανεί ότι δεν είχε ύποπτες επικοινωνίες.

Το ίδιο ζήτησε να γίνει και με το κινητό τηλέφωνο του 38χρονου συγκατηγορούμενου του, ο οποίος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είχαν στοχοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τον 38χρονο, πληροφορούμενοι ότι εμπορεύεται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται, τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και τελικώς τον εντόπισαν στην περιοχή των Λινοπεραμάτων σε ραντεβού με τον συνομήλικο του, ο οποίος είναι άνεργος οικοδόμος. Οι δύο άνδρες ακινητοποιήθηκαν και στην κατοχή του πρώτου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες με ένα κιλό κοκαϊνη.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν περίπου 11.000 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα αντίγραφο γραμματίου είσπραξης χρημάτων από τράπεζα με αναγραφόμενο ποσό 25.000 ευρώ.

cretalive.gr