Σύλληψη 33χρονου στο Ηράκλειο για κλοπή


Ένας 33χρονος έπεσε στο δόκανο των αρχών και συγκεκριμένα των αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών  Επιχειρήσεων Ηρακλείου,  για κλοπή.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας , ο 33χρονος  αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο καφενείου, ιδιοκτησίας ενός 55χρονου αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 14,50 ευρώ. Κατά την έξοδο του από το κατάστημα, έγινε αντιληπτός από περιπολούντες Αστυνομικούς του ΤΑΕ και συνελήφθη.
Ακολούθησε προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και  προέκυψε πως λίγα λεπτά πριν τη σύλληψη του,  είχε προσπαθήσει να   παραβιάσει βοηθητική πόρτα καταστήματος-κρεοπωλείου ιδιοκτησίας 49χρονου  όμως ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού του καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.
Επίσης, διαπιστώθηκε πως, παραβίασε κεντρική είσοδο καταστήματος σούπερ μάρκετ και αφού εισήλθε στον χώρο των ταμείων, αποπειράθηκε να αφαιρέσει το περιεχόμενο των ερμαρίων, χωρίς να τα καταφέρει.
Στη κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό των 14,50 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα σουγιάς τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.
 Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Τέλος , συνελήφθη χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο  «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα , ένας 31χρονος  Υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε  ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών.
Ο 31χρονος αναμένεται να παραδοθεί στις Ιταλικές αρχές.
neatv.gr