Αντιδήμαρχος κατηγορείται ότι βιαιοπράγησε εναντίον επιχειρηματία!




Να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία κατά του αντιδημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμ.Κατρίνη, διέταξε την περασμένη Τετάρτη η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λασιθίου, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του πυρηνελαιουργείου που εδρεύει στην Ιεράπετρα.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη να εξύβρισε και να βιαιοπράγησε εναντίον του όταν συναντήθηκαν στο χώρο της χωματερής το απόγευμα της τρίτης 3/1/11.

Ο κος Κατρίνης Εμμ. σύμφωνα με πληροφορίες του κύκλου του διαψεύδει τον επιχειρηματία σε ότι αφορά τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού και καταγγέλλει τον επιχειρηματία ότι μεταβαίνοντας στην χωματερή το απόγευμα της Τρίτης βρήκε τον επιχειρηματία να βιντεοσκοπεί και να παρεμποδίζει με την παρουσία του τα απορριμματοφόρα οχήματα που μετέβαιναν στην χωματερή.

Ο κος Κατρίνης αν και αναζητήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ιεράπετρας δεν βρέθηκε με αποτέλεσμα να παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κος Αναστασάκης αν και βρίσκονταν στην Αθήνα μίλησε στο Ράδιο Λασίθι 92.3 και στον Δημήτρη Τουρλούκη όπου στήριξε τον Αντιδήμαρχο του και ανέφερε ότι η δημοτική αρχή δεν θα υποκύψει σε τέτοιου είδους πιέσεις ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει «ανταποδοτικός συμψηφισμός» ανάμεσα στην λειτουργία του πυρηνελαιουργείου και της χωματερής.

radiolasithi.gr