Μπαράζ ελέγχων και συλλήψεων στο Ηράκλειο




Σε συλλήψεις ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παραβάσεις των όρων λειτουργίας άδειας πισίνας, για άγρα πελατών, για παραβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας και για οδήγηση υπό την επήρεια ακοόλ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο

Συλλήψεις  για στέρηση άδειας πισίνας στη Χερσόνησο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Χερσόνησο, 32χρονος Ηρακλειώτης, για στέρηση άδειας πισίνας. Ειδικότερα, ο 32χρονος λειτουργούσε στον προαύλιο χώρο ξενοδοχείου, δύο πισίνες χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή. Εξάλλου, το μεσημέρι της Παρασκευής στη Χερσόνησο, συνελήφθη ένας ακόμα 47χρονος Ηρακλειώτης ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, αφού λειτουργούσε στον προαύλιο χώρο μια πισίνα, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.


Καφετέρια είχαν… άδειες δεν είχαν!

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, 39χρονος άνδρας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καφετέριας, για την οποία ωστόσο δεν είχε φροντίσει να έχει ούτε άδεια ίδρυσης, ούτε άδεια λειτουργίας!
Το απόγευμα της ίδιας μέρα συνελήφθησαν άλλοι δύο ιδιοκτήτες καφετέριας – μπαρ (ένας 39χρονος και ένας 36χρονος), ακριβώς για τα ίδια αδικήματα!


Σύλληψη για άγρα πελατών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Χερσόνησο, δυο Βρετανοί ηλικίας 35 και 21 ετών, για άγρα πελατών. Στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα κέντρο διασκέδασης - Μπαρ, οι δύο Βρετανοί -οι οποίοι στέκονταν έξω από το κατάστημα- με χειρονομίες προέτρεπαν τους περαστικούς, να… προτιμήσουν το συγκεκριμένο μπαράκι.


Οδηγούσε μεθυσμένος

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στις Μοίρες, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ Μεσσαράς, 66χρονος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.


Από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ηρακλείου:

Ελεγχθήκαν 525 οδηγοί οχημάτων και βεβαιώθηκαν 268 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων οι 18 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

http://www.neatv.gr/kriti-koinwnia/46686-baraz-eleghon-sillipseon-herakleio.html