Αγώνας δρόμου για την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο Περιβολίων


Αγώνα δρόμου για την ανακατασκευή του δημοτικού γηπέδου Περιβολίων έχει αρχίσει ο δήμος Χανίων ώστε το γήπεδο να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει αγώνες της Σούπερ Λίγκα έπειτα από την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πλατανιά.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της πενταμελούς επιτροπής που "τρέχει" τις διαδικασίες για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο χωρίς να γίνονται όμως αναφορές σε χρονοδιαγράμματα παρά του ότι το γήπεδο θα πρέπει να είναι έτοιμό μέχρι τέλος Αυγούστου.
Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης για το θέμα μετά τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Γιάννη Σπανουδάκη αλλά και τον εκπρόσωπο της ιεράς μονής Σινά.
Σχετικά με το κόστος των εργασιών τονίστηκε ότι αυτήν τη στιγμή είναι δημοπρατημένο και συμβασιοποιημένο το έργο που αφορά το στέγαστρο με ένα ποσό της τάξεως των 210.000 ευρώ. Η εγκατάσταση του εργολάβου θα γίνει άμεσα ενώ οι εργασίες για να ενισχυθεί ο φωτισμός θα κοστίσουν περίπου 80.000 ευρώ και η βελτίωση του χόρτου περίπου 100.000 ευρώ.
neatv.gr - Λ.Κουρκουλός