Επεισόδιο μεταξύ οκτώ ατόμων στο Δήμο Γόρτυνας

http://xania.net.gr/wp-content/uploads/2012/10/symploki.jpeg
Επεισόδιο μεταξύ οκτώ ατόμων σημειώθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεγάλης Βρύσης Δήμου Γόρτυναςμε τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός 33χρονου Έλληνα  για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.Παράλληλα αναζητούνται για την εμπλοκή τους στην ίδια υπόθεση,  πέντε ακόμη δράστες.

Συγκεκριμένα ,σύμφωνα με το δελτί οτύπου της αστυνομίας ,  συνελήφθη χθες (20-10-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, ένας 33χρονος ημεδαπός για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ αναζητούνται ακόμη πέντε δράστες, για τα αδικήματα της οπλοχρησίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλής & εξύβρισης, κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με καταγγελία , στο Δημοτικό διαμέρισμα Μ. Βρύσης, έλαβε χώρα αρχικά επεισόδιο μεταξύ δύο ημεδαπών, ηλικίας 33 και 46 ετών, για προσωπικές τους διαφορές, με αποτέλεσμα την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών στον 46χρονο.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο σημείο και ένας 64χρονος, καθώς και πέντε ακόμη άτομα . Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, προκλήθηκαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον 33χρονο και έναν 64χρονο, ενώ 18χρονος, πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα με άγνωστου τύπου όπλο.

Ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι πέντε ημεδαποί δράστες ηλικίας 52, 25, 18, 47, και 21 ετών, αναζητούνται. Οι παθόντες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα.

Στο μεταξύ , επίθεση δέχθηκε απρόκλητα τα περασμένα μεσάνυχτα  φοιτητής στα Χανιά από δύο άτομα, ένας εκ των οποίων οδηγήθηκε ήδη στην Ασφάλεια ενώ οι διωκτικές αρχές αναζητούν τον  δεύτερο δράστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ  ο 24χρονος φοιτητής μπήκε στις δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται στην πλατεία 1866 . ΟΙ δύο δράστες αιφνιδιάζοντας τον φοιτητή ,  τον ξυλοκόπησαν ,  πήραν ένα τσαντάκι μέσης μέσα στο οποίο είχε 110 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το φοιτητικό του πάσο και στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο φοιτητής βγάινοντας  από τις τουαλέτες κάλεσε σε βοήθεια και ειδοποιήθηκαν οι αρμοδιες αρχές , εκπρόσπωποι των οποίων λίγο αργότερα  συνελαβαν  έναν 25χρονο Αλγερινός ως υπαίτιο της επίθεσης και πρόκλησης σωματικών βλαβών . Παράλληλα αναζητείται και ο συνεργός του.

Πηγή:neatv.gr