Συναγερμός στο Ηράκλειο για χρυσαυγίτικη εκδήλωση

 
 
Έκτακτα αστυνομικά μέτρα έχουν ληφθεί στην περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου όπου στο ξενοδοχείο «Belvedere», πραγματοποιείται εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» με την παρουσία των βουλευτών Γιάννη Λαγού και Ηλία Παναγιώταρου καθώς και τοπικών στελεχών και οπαδών του συνδέσμου, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια όπως πριν από λίγο διάστημα σε παρόμοια εκδήλωση στον ίδιο χώρο .
 
Οι δυο βουλευτές σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, προανήγγειλαν την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων «για να συνεχισθεί η Διάπλαση των Παίδων» όπως την χαρακτήρισαν παρά τις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί.
Σύμφωνα με τους ίδιους, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της «Χρυσής Αυγής» θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες , που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, να έχουν εκεί τα παιδιά τους.
Ακόμη ανέφεραν ότι θα συνεχιστούν και τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας για τα παιδιά προκειμένου, όπως είπαν, τα ελληνόπουλα να μάθουν την πραγματική ιστορία της χώρας.
Παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αριστερά υποστηρίζοντας ότι, «για 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας» στοχοποιώντας για αυτό μερίδα εκπαιδευτικών .
Εξάλου αφού μίλησαν για άνοδο της «Χρυσής Αυγής» υποστήριξαν ότι στόχος τους στις επόμενες εκλογές είναι να εκλέξουν 2 βουλευτές στην Κρήτη.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο που αποδείχθηκε στη συνέχεια, ότι επρόκειτο για φάρσα
Έξω από το ξενοδοχείο βρέθηκε μερίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν επεισόδια, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιρατσιστικό - αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στα Λιοντάρια του Ηρακλείου για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Μπαρμπαρούσης: Θα κάνουμε ακόμη και κρυφό σχολειό
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει ανάλογες εκδηλώσεις με μαθήματα Ιστορίας ακόμα και με τη δημιουργία κρυφού σχολειού, δήλωσε ο βουλευτής Αιτωλ/νίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
«Τους μαθαίνουμε να αγαπάνε την πατρίδα τους, τους διδάσκουμε την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που η «κυρία» Ρεπούση αναφέρει τις γενοκτονίες των προγόνων μας σαν συνωστισμό» είπε ο Κ. Μπαρμπαρούσης.
 
«Τα παιδιά τα φέρνουν οι ίδιοι οι γονείς στα γραφεία μας, δεν έρχονται με το ζόρι. Συγνώμη που δεν πήραμε και την άδεια της «κυρίας» Ρεπούση. Εμείς θα κάνουμε και κρυφό σχολειό αν χρειαστεί προκειμένου τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι, σώστοι Έλληνες, σωστοί πατριώτες», πρόσθεσε.
ΕΘΝΟΣ