Δωρεάν διανομή τροφίμων στον δήμο Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου, στο πλαίσιο υποστήριξης πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, κατά τις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα συντονίζει ενέργειες όπως την δωρεάν διάθεση προϊόντων/τροφίμων σε οικονομικά ασθενέστερους, όπως αυτούς έχει καταγράψει το αρμόδιο γραφείο κοινωνικής πολιτικής και οι κοινωνικές δομές/υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου.

"Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις (κυρίως Σούπερ Μάρκετ) της περιοχής με σκοπό την δωρεάν διάθεση προϊόντων/τροφίμων σε μεγάλο αριθμό οικονομικά ασθενών πολιτών του Δήμου Χερσονήσου.

Είμαστε και εφέτος στην ευχάριστη θέση, για την εορταστική περίοδο του Πάσχα, να δεχθούμε την ευγενική χορηγία τους που πάντοτε υποστήριζαν κάθε παρόμοια προσπάθειά μας η οποία αφορά στην τοπική κοινωνία.

Ως εκ τούτου, έχουμε διανείμει δωρεάν μεγάλο αριθμό τροφίμων σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους ως ένα μικρό δείγμα αλληλεγγύης και προσφοράς για το φετινό Πάσχα.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Δήμου Χερσονήσου και μέσω ευγενούς χορηγίας του, διατέθηκαν άλλα συμπληρωματικά βασικά είδη διατροφής σε άτομα που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Επίσης, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας σε συνεργασία με το γραφείο κοινωνικής πολιτικής και τα κοινωνικά προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε συγκεντρώσει και διένειμε τρόφιμα σε συμπολίτες μας που βρίσκονταν σε πραγματική οικονομική ανάγκη.

Ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα με υγεία!"