Ο Μ. Βολουδάκης στο συνέδριο της ΝΔ - Ποιοί είναι αυτοί που υπερασπίζονται καταστημένα συμφέροντα



"Αυτοί που με το πρόσχημα της φιλολαϊκότητας επιδιώκουν να μην αλλάξει τιποτα, αυτοί έστω και αν έχουν φιλολαϊκό προσωπείο, στην πραγματικότητα υπερασπίζονται κατεστημένα συμφέροντα, υπερασπίζονται τους λίγους σε βάρος των πολλών, δήλωσε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ και  πρώην Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσος Βολουδάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ.


Ο κ. Βολουδάκης, ο οποίος ως μέλος της κυβέρνησης ασχολήθηκε με έναν κρίσιμο τομέα όπως είναι αυτός της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ανέφερε ότι η πορεία της χώρας προς την αλλαγή και την έξοδο από την κρίση προσέκρουσε στις ιδεολογικές αγκυλώσεις της αριστεράς τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "η εμπειρία αυτή  θέτει και τα όρια της όποιας συνεργασίας"  συμπληρώνοντας "τονίζω το σημείο αυτό, γιατί οι ιδεολογικές αγκυλώσεις της αριστεράς τις οποίες αντιμετωπίσαμε και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, είναι αυτές που αντιμετωπίζουμε και ως αντιπολιτευτικό λόγο, είναι αυτές που αποτελούν τη βάση της υποτιθέμενης – ανύπαρκτης στην πραγματικότητα – εναλλακτικής πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

Tην  ίδια ώρα επεσήμανε την ανάγκη διαφύλαξης των εθνικών μας προτεραιοτήτων στη σχέση μας με τους εταίρους μας, ενώ στο ίδιο πνεύμα τόνισε ότι "η Ν.Δ είναι. η παράταξη για την οποία οι ιδέες της δημοκρατίας και της ελευθερίας είναι άρρηκτα δεμένες με την ιδέα της πατρίδας, ιδέα την οποία πολλοί προσπάθησαν και προσπαθούν να δυσφημήσουν"

 flashnews.gr