Συγκεντρώνουν χρήματα για το κοινωνικό παντοπωλείο


Ειδικά κουτιά για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο θα τοποθετηθούν σε επιχειρήσεις στο Ηράκλειο. Η ΟΕΒΕΝΗ με ανακοίνωσή της προτρέπει τα μέλη της να συμμετέχουν στη δράση αυτή.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

"Συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Δήμου Ηρακλείου, συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.



Για τη στήριξή του, θα διατεθούν από τον Δήμο Ηρακλείου ειδικά κυτία (πλεξιγκλάς) σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να τα τοποθετήσουν στις επιχειρήσεις τους, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα παραδοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Παρακαλούμε όπως προτρέψετε τα μέλη σας να συμμετέχουν στη δράση αυτή και στη συνέχεια, αφού συγκεντρωθούν οι δηλώσεις ενδιαφέροντος των μελών σας ενημερώστε τηλεφωνικά τη γραμματεία της Ομοσπονδίας (τηλ. 2810 229060) έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013, ώστε οι επιχειρήσεις να παραλάβουν, μέσω της Ομοσπονδίας, τα κυτία στήριξης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο Δήμος Ηρακλείου θα γνωστοποιήσει στο κοινό τις επιχειρήσεις οι οποίες θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση."

flashnews.gr