Μη σκόπιμη η ενημέρωση για την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99


Δεν κρίθηκε σκόπιμο να ενημερωθούν τα μέλη και οι συνεργάτες της ΕΑΣ Ιεράπετρας για την πρόθεση του Δ.Σ. να καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, τόνισε στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Κρήτη» ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πανακομιχελάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις της περασμένης εβδομάδας από τη Νέα Τηλεόραση και τον Ρ/Σ 104 του Αγίου Νικολάου.

Κι όχι μόνο αυτό… Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας τόνισε ότι υπήρχε εξουσιοδότηση από πλευράς της γενικής συνέλευσης, προκειμένου να προχωρήσει το διοικητικό συμβούλιο με κάθε νόμιμο τρόπο στην προάσπιση των συμφερόντων της.
Βεβαίως, πουθενά δεν αναφερόταν ότι θα γινόταν αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του  πτωχευτικό κώδικα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων Δημήτρης Αρώνης, με σχετικές του δηλώσεις.
Ακούστε τι δήλωσε στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Κρήτη» ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας Γιώργος Πανακομιχελάκης:
Powered By Cincopa
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη, πολλοί εκλέκτορες συλλέγουν υπογραφές για να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι το όλο ζήτημα θ’ απασχολήσει και τη γενική συνέλευση των αγροτικών συλλόγων της περιοχής την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.
neatv.gr – Παντελής Γιαΐτσης/Γιώργος Τουτουδάκης