Στα χαρακώματα εργαζόμενοι και ιδιοκτησία για τα Sprider stores


Συνεχίζεται η κόντρα των εργαζόμενων με την ιδιοκτησία των Sprider stores, παρά το γεγονός ότι καταβάλλεται προσπάθεια για να βρεθεί μια λύση... αναίμακτη.
Οι νομικοί σύμβουλοι και των δύο πλευρών συνεχίζουν τις επαφές, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για την αποζημίωση των εργαζομένων μέσα από την εκποίηση του εμπορεύματος που έχει απομείνει στις αποθήκες της εταιρείας.


Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει υπάρξει συμφωνία, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βρίσκονται σε αδιέξοδο και να έχουν αγανακτήσει (μετά φυσικά από την απόλυση και το λουκέτο των καταστημάτων) με τη συμπεριφορά της εργοδοσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα τριμερής συνάντηση, με το Υπουργείο Εργασίας και τον ίδιο τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κεγκέρογλου να τονίζει ότι εφόσον βρεθεί η "χρυσή τομή", τότε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου θα διασφαλίσει ώστε όλη η διαδικασία να γίνει ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι των Sprider stores του Ηρακλείου έχουν ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.creteplus.gr