Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2014 – Οι εκδηλώσεις

Δρώμενα και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2014.
Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Η Καρναβαλική Ομάδα “Ροδολίνοι” σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας στο μεζεδοπωλείο “Σαν Άλλοτε” (Πλαστήρα 8, “Πασαρέλα” – Παλιά πόλη). Ο τυχερός της βραδιάς θα κερδίσει μία στολή της ομάδος. Είσοδος 15 ευρώ με πλήρες μενού και ποτό. Ζωντανή μουσική από τους PlanΏδειους.
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα χωριά του Δήμου Ρεθύμνης. Σήμερα στις 15:00 αναχώρηση από το πάρκινγκ των Τεσσάρων Μαρτύρων για Ατσιπόπουλο, Πρινές, Γωνιά, Ρούστικα, Επισκοπή, Αργυρούπολη, Μυριοκέφαλα.
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα χωριά του νομού Ρεθύμνης. Σήμερα στις 11:00, αναχώρηση από το πάρκινγκ των Τεσσάρων Μαρτύρων για Αρμένους, Μυξόρουμα, Σπήλι, Γερακάρι, Μέρωνας, Απόστολους.
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στους δρόμους της πόλης του Ρεθύμνου. Σήμερα στις 19:00 έναρξη από το Δημαρχείο Ρεθύμνης και ακολουθώντας τη διαδρομή Λ. Κουντουριώτη, Εθν. Αντιστάσεων, Αρκαδίου και κατάληξη στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.
Η Καρναβαλική Ομάδα τσαΠΑΤΣΟύληδες διοργανώνει λαϊκή βραδιά στο Κτήμα Θυμέλη. Είσοδος 15 ευρώ.
Πάρτι της Καρναβαλικής ομάδας “Άσχετοι” στο Club Αυλαία (Μελισσινού 5, Παλιά πόλη).
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα χωριά του Δήμου Ρεθύμνης. Σήμερα στις 15:00, αναχώρηση από το πάρκινγκ Τεσσάρων Μαρτύρων με προορισμούς Τσεσμέ, Σταυρωμένου, Βιράν Επισκοπή, Ελεύθερνα, Αρχαία Ελεύθερνα, Αμνάτος, Κυριάννα και Άδελε.
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Επίσημη έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2014 από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης.Κλήρωση της σειράς παρέλασης των ομάδων και πολλές- πολλές εκπλήξεις! Έναρξη 18:00.
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Πάρτι διοργανώνει η Καρναβαλική Ομάδα τσαΠΑΤΣΟύληδες στο ola Ellinika (Σαλαμίνος 20, Παλιά πόλη). Είσοδος ελεύθερη.
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Παιδικό αποκριάτικο χορό διοργανώνει η ομάδα Περιηγητές Club στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης (Αγ. Φραγκίσκου 4, δίπλα στην Πλατεία Μικρασιατών).
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Πάρτι διοργανώνει η Καρναβαλική Ομάδα τσαΠΑΤΣΟύληδες στο club Αυλαία (Μελισσινού 5, Παλιά πόλη). Είσοδος ελεύθερη.
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου

Τσίκνα Χορός και ξεφάντωμα σε όλη την πόλη: Στην Πλατεία Μικρασιατών, «Τσικνοπέμπτη στα Μιτάτα της Κρήτης», ένα ταξίδι στην ιστορία, τις γεύσεις και την παράδοση των βουνών του νησιού. Στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, οι Εμείς & Εμείς “Φέρνουν στο χωριό τον Αρκουδιάρη”. Ζωντανεύουν Απόκριες αλλοτινών εποχών, τότε που οι τσουλομασκαράδες πλημμύριζαν τα σοκάκια της πόλης μας με ντέφια, ροκάνες, πειράγματα, μπόλικη σατιρική διάθεση και απίστευτο κέφι.
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Αποκριάτικο Party της Καρναβαλικής ομάδας “Αγγουροξυπνημένοι” στο Metropolis Musiclub (Νεάρχου 15, Ενετικό Λιμάνι).
Party της Καρναβαλικής ομάδας “Μπουμπούνες” στο Barcode (Ελ. Βενιζέλου 8, Παραλία).
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Ο χορός των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2014 στις 20:00, στο Κέντρο “Μέγαρο”. Παρουσίαση θεατρικών – σατιρικών σκέτς. Διοργάνωση: Ομάδες Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (Ο.Ρ.Κ.).
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Η Καρναβαλική Ομάδα “Κίτρα” διοργανώνει party στο Club Ice (Μεσολογγίου & Σαλαμίνος, Παλιά πόλη).
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Η Καρναβαλική Ομάδα “Ροδολίνοι” διοργανώνει μασκέ πάρτι στο Cafe Cul De Sac (Τίτου Πετυχάκη, Πλάτανος-Παλιά πόλη).
Η Καρναβαλική Ομάδα “Γκουσγκούνηδες” διοργανώνει πάρτι στο Metropolis Club (Νεάρχου 15, Ενετικό Λιμάνι).
Η Καρναβαλική Ομάδα “Γκαζανόβες” διοργανώνει ένα …Kits party στο Club Αυλαία (Μελισσινού 5, Παλιά πόλη).
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Πάρτι της Καρναβαλικής ομάδας “Άσχετοι” στο Barcode (Ελ. Βενιζέλου 8, Παραλία).
Οι Carnivaloi διοργανώνουν το αποκριάτικο πάρτι τους στο Sugar Cafe Bar (Ελ. Βενιζέλου 14). Έναρξη 22:00. Είσοδος ελεύθερη.
Η Καρναβαλική Ομάδα “Oloi Vitsiozoi” διοργανώνει το αποκριάτικο πάρτι της στο Home Cafe Bar (Κεφαλογιάννηδων 18, Περιφερειακός-Παλιά πόλη). Έναρξη 21:00.
Κρητική βραδιά διοργανώνει η Καρναβαλική Ομάδα τσαΠΑΤΣΟύληδες στην ταβέρνα Δρυμός (Πατσός Αμαρίου). Είσοδος 12 ευρώ.
Η Καρναβαλική Ομάδα “Εμείς και Εμείς” στρώνει κόκκινο χαλί στο club Ice (Μεσολογγίου & Σαλαμίνος, Παλιά πόλη) και σας περιμένει “Σαν σταρ του σινεμά” σ’ ένα πάρτι ανατρεπτικό.
Σάββατο 1 Μαρτίου

Νυχτερινή Παρέλαση Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2014. Εκκίνηση στις 21:00, από το ξενοδοχείο «Ελίνα» (Λ. Κουντουριώτη & Παπανδρέου). Στο Δημαρχείο, η εκφώνηση και αντιφώνηση του Βασιλιά Καρνάβαλου. Τερματισμός και πάρτι!
Αποκριάτικο πάρτι της Ομάδας Περιηγητές Club στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης (Αγ. Φραγκίσκου 4, δίπλα στην Πλατεία Μικρασιατών).
Κυριακή 2 Μαρτίου

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2014: Μεγάλη Παρέλαση Ομάδων και Αρμάτων. Εκκίνηση στις 14:00 από τον Κόμβο Θεοτοκοπούλου. Στις 19:00, στην Ελ. Βενιζέλου, ανατολική παραλία Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου η τελετή λήξης και το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου.