Πλανόδιος απατεώνας, κοροϊδεύει πολίτες, πουλώντας Κρητικό λάδι με... νερό!

Ένας ακόμη επιτήδειος έχει κάνει την εμφάνιση του και εκμεταλλευόμενος την πρόθεση ανυποψίαστων πολιτών να αγοράσουν λάδι, τους πουλάει ντενεκέδες που περιέχουν ελαιόλαδο, αλλά μόνο στην... κορυφή.
Γιατί από κάτω, το δοχείο είναι γεμάτο με νερό! Ο επιτήδειος εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι το ελαιόλαδο είναι πιο ελαφρύ από το νερό και σε συνδασμό με τα αδιαφανή δοχεία που χρησιμοποιεί, αλλά και τους πολίτες που δεν είναι "πονηρεμένοι" και καταφέρνει να τους εξαπατά.



Την καταγγελία αυτή έκανε καταναλωτής που μένει στην Αθήνα, όπου έχουν σημειωθει τα ανάλογα περιστατικά. "Όπως αναφέρει στο CretePlus.gr ενα από τα θύματα του επιτήδειου, η απάτη αποκαλύφθηκε μόνο όταν πήγε στο σπίτι του και άνοιξε το δοχείο, με σκοπο να το μεταγγίζει σε μπουκάλια. Τότε είδε ότι το μεγαλύτερο μέρος του, ήταν ...νερό.

Αυτό που συνιστάται σε αυτές τις περιπτώσεις από τους πολίτες, είναι να μην θεωρούν ευκαιρίες για την αγορά φθηνότερου προϊόντος τους πλανόδιους πωλητές, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύ πιθανό το προϊόν να είναι είτε ελαττωματικό, είτε να μην είναι το προσδοκώμενο.



creteplus.gr