Θα εργαστεί για το δήμο για να γλιτώσει ... τα κάγκελα!


Μία πρώτης τάξεως συμφωνία πέτυχε ο κλέφτης ... της ασφάλτου στο δήμο Μινώα Πεδιάδος. Ο άνδρας συνελήφθη προ ημερών καθώς, όπως διαπιστώθηκε, στις 19 Δεκεμβρίου έκλεψε πίσσα από την περιοχή Γαζέπη Μύλος.

Λίγο οι άγιες μέρες που διανύουμε, λίγο η μεταμέλεια του 40χρονου και κάπως έτσι προέκυψε η "συμφωνία", ο άνδρας να προσφέρει εργασία στο δήμο Μινώα προκειμένου να γλιτώσει ... τα σίδερα της φυλακής!

Υπολογίζοντας το κόστος του κλεμμένου υλικού γύρω στις 5.000 ευρώ, ο 40χρονος θα προσφέρει εργολαβικές εργασίες στο δήμο, έως ότου αποπληρωθεί η ζημιά.

Για τραγική έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή κάνει λόγο ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Ζ.Καλογεράκης, ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο ένας και μοναδικός αστυνομικός που είναι αρμόδιος για τη διαχείριση περιστατικών αδυνατεί να ανταπεξέλθει, ενώ παράλληλα ... τρέχουν και δε φτάνουν οι τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί.

Χαρακτηριστικό της ανεξέλεγκτης κατάστασης είναι το ότι από τα τέσσερα, συνολικά, σχολικά συγκροτήματα έχουν κλαπεί τα τρία αλεξικέραυνα, τα καλώδια από 15 γεωτρήσεις, καυσόξυλα από χωράφια, και γενικότερα κάθε λογής αντικείμενο!

cretalive.gr