Προφυλακιστέος ο δράστης του φονικού


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 31 ετών άνδρας ο οποίος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές των Χανίων για τη δολοφονία του 25χρονου κτηνοτρόφου το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου. Ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 31 ετών άνδρας που χθες το βράδυ παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές των Χανίων για τη δολοφονία του 25χρονου κτηνοτρόφου το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου.Ο νεαρός , τα στοιχεία του οποίου γνώριζαν οι αρχές , εμφανίστηκε στον Αποκόρωνα και συνελήφθη κατόπιν της παράδοσης του .
Αν και επίσημα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον συλληφθέντα στην πράξη του αυτή , τα διαθέσιμα στοιχεία  σύμφωνα με πληροφορίες δείχνουν πως το χέρι του δράστη όπλισαν οι λεγόμενες κτηματικές διαφορές .
Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης  Παρασκευής  οπότε και το θύμα συνοδευόμενο από τον αδελφό του και έναν 18χρονο , χωριστά σε δύο αγροτικά οχήματα είχαν μεταβεί στη Σούδα για να προμηθευτούν ζωοτροφές .
Κι ενώ τα οχήματα κινούνταν στην εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, κοντά στο ύψος του κόμβου των Μουρνιών, ένα άλλο όχημα  προσέγγισε το αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα και ο δράστης άρχισε να  πυροβολεί με κυνηγετική καραμπίνα . Τα σκάγια βρήκαν το θύμα στην πλάτη , ενώ από το μένος του συλληφθέντα δεν ξέφυγε και ο αδελφός του θύματος , ο οποίος γλύτωσε και πρόλαβε να δεν τα χαρακτηριστικα΄του ατόμου που πυροβολούσε .
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων , ωστόσο η ακατάσχετη αιμορραγία οδήγησε στο θάνατο του 25χρονου από τα Ροδωπού .
neatv.gr - ΕΚ