Καταδίωξη εμπορου ναρκωτικών - Θεατές τα παιδιά του


Θεατές σε μια σπάνια για τα δεδομένα της Κρήτης καταδίωξη έγιναν τρία ανήλικα παιδιά στο Ηράκλειο. Χθες το μεσημέρι , στο 6ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Ηρακλείου Μοιρών , προσωπικό της Δίωξης Ναρκωτικών αρχικά παρακολουθούσε ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών, διαπίστωσαν πως παραλάμβανε ναρκωτικές ουσίες και  ακολούθως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν κλείνοντας του δρόμο.
Ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, εμβόλισε το περιπολικό και άλλα δυο αυτοκίνητα για να ξεφύγει. Μέσα στο όχημα του δράστη και στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν τα τρία παιδιά, τα οποία κινδύνευαν άμεσα ανά πάσα στιγμή.
Για τον εκφοβισμό του δράστη οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα, όμως ο δράστης άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και τράπηκε σε φυγή , αφήνοντας πίσω τα παιδιά.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν πεζή και  τελικώς τον ακινητοποίησαν.
Τα παιδιά που παρακολουθούσαν έντρομα απομακρύνθηκαν από το σημείο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο δράστη και έναν αστυνομικό που είχε τραυματιστεί  ελαφρά.
Στο όχημα του συλληφθέντα εντοπίστηκαν 106 γραμμάρια  κοκαΐνης σε 70 δόσεις ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν ζυγαριές ακριβείας και 31.000€ . Οι αρχές κατέσχεσαν το όχημα του δράστη  και μια μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του.
neatv.gr