S/M INKA: Νέα επένδυση στο Ρέθυμνο – Θα εγκαινιαστεί μέσα Νοεμβρίου στα Περιβόλια"


Ένα νέο υπερσύγχρονο σούπερ μάρκετ του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, αναμένεται ν' ανοίξει τις πύλες του μέχρι τα τέλη του χρόνου στην πόλη του Ρεθύμνου. Ο λόγος για το σούπερ μάρκετ του συνεταιρισμού που θα στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή των Περιβολιών.

Ήδη οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, ενώ η  κατασκευή της νέας μονάδας -πέρα από τις δεκάδες θέσεις εργασίες που θα δώσει στο εργατικό δυναμικό του Ρεθύμνου- δίδει στην παρούσα φάση και μία ουσιαστική ανάσα σε δεκάδες άλλα επαγγέλματα που φθίνουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.
Συνεχίζοντας την πολυετή επιτυχημένη του πορεία ο  προμηθευτικός και καταναλωτικός συνεταιρισμός ΙΝΚΑ αναμένεται πολύ σύντομα να προσθέσει ένα ακόμα κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που διαθέτει στο νησί μας, επιτυγχάνοντας έτσι ένα νέο καίριο πλήγμα στις πολυεθνικές.
Ο λόγος για το νέο απόκτημα του συνεταιρισμού, που σύμφωνα βνμε το χρονοδιάγραμμα αναμένεται ν' ανοίξει τις πύλες του γύρω στα μέσα του Νοέμβρη, στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο. Με πιο απλά λόγια πρόκειται για το νέο υπερσύγχρονο σούπερ μάρκετ που έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται με γοργούς ρυθμούς σε μία ιδιόκτητη έκταση 3,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, από τα οποία πάνω από 2,5 χιλιάδες θα καταλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις του σούπερ μάρκετ, ενώ στον υπόλοιπο χώρο θα δημιουργηθεί υπέργειο, αλλά και υπόγειο πάρκινγκ, καλύπτοντας έτσι μία ακόμα απαίτηση του καταναλωτικού κοινού.

Βασικός στόχος της διοίκησης του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, μέσω της στήριξης που παρέχεται από την πρώτη στιγμή στους ντόπιους παραγωγούς, τα προϊόντα των οποίων κατέχουν πάντα περίοπτη θέση στα ράφια των δεκάδων πλέον σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ, που δραστηριοποιούνται σήμερα από το ένα άκρο της Κρήτης έως και το άλλο.
Ωστόσο, η κατασκευή της νέας μονάδας -πέρα από τις δεκάδες θέσεις εργασίες που θα δώσει στο εργατικό δυναμικό του Ρεθύμνου- δίδει στην παρούσα φάση και μία ουσιαστική ανάσα σε δεκάδες άλλα επαγγέλματα που αυτή την ώρα φθίνουν, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.
Ο προσωπικός στόχος που έχει θέσει ο πρόεδρος του  προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, Απόστολος Αλεξάκης, είναι να κερδίσει ένα ακόμα στοίχημα προς όφελος των παραγωγών της Κρήτης και των ίδιων των καταναλωτών. Άλλωστε, όπως έχει κατ' επανάληψη τονίσει, η διοίκηση του ΙΝΚΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καλή παρουσία, καθώς και στην προώθηση των πολλών και
ποιοτικών προϊόντων του τόπου μας, παραμένοντας έτσι πιστή στο κεντρικό σλόγκαν του συνεταιρισμού, που αναφέρει, "εκτιμάμε τα  προϊόντα του τόπου μας… Μαζί στηρίζουμε την κοινωνία και την  οικονομία μας".
Το νέο υπό κατασκευή σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ στα Περιβόλια, προϋπολογισμού 2 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, θα είναι το τρίτο κατά
σειρά που θα λειτουργήσει στην πόλη του Ρεθύμνου. Θυμίζουμε ακόμα  ότι την άνοιξη του 2010 άνοιξε τις πύλες του και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ το δεύτερο σούπερ μάρκετ στην οδό Δημητρακάκη, ενώ η πρώτη μονάδα του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού στο Ρέθυμνο  δημιουργήθηκε το 1999 στην οδό Παπαναστασίου στην Καλλιθέα.
neatv.gr - Στ. Μαθιουδάκη