Επιτυχές το "Υπερκοπέλι 3"

Κάθε χρόνο και καλύτερη είναι η διοργάνωση Υπερκοπέλι στα Χανιά . Φέτος για Τρίτη συνεχή χρονιά οι διοργανωτές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στα 200 άτομα που μετείχαν και σε όσους έσπευσαν να δουν από κοντά τη διοργάνωση.
Ο σκοπός είναι η ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης "ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ", ενός συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ιδρύθηκε πριν από 7 χρόνια στα Χανιά με στόχο τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν διαδοχικά σε τρία αγωνίσματα ( κολύμβηση , ποδηλασία και τρέξιμο)χωρία διάλλειμα , με αφετηρία την παραλία των Αγίων Αποστόλων με κολύμπι απόστασης 500μ.
Στη συνέχεια, οι αθλητές επιβιβάστηκαν στα ποδήλατα τους και πραγματοποίησαν διαδρομή 25χλμ και τέλος τρέξιμο 6 χλμ γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων.
Κατατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση δεν υπάρχουν καθώς το ερασιτεχνικό τρίαλθλο έχει σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, περνώντας το μήνυμα "ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ".
neatv.gr