«Μένουμε Ελλάδα»… στα Χανιά!

 Το τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» με τον Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου, η οποία προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα της ΝΕΤ, βρέθηκε στα Χανιά για πέντε ημέρες από τη Δευτέρα 9 έως την Παρασκευή 12  Οκτωβρίου, προκειμένου να κινηματογραφήσει τις ομορφιές των Χανίων μετά από σχετική πρόσκληση του Δήμου  και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.


Στο πλαίσιο των γυρισμάτων του στα Χανιά, το συνεργείο επισκέφθηκε και κινηματογράφησε την Παλιά Πόλη, το Λιμανάκι της Νέας Χώρας, το Μουσείο Τυπογραφίας των Χανιώτικων Νέων, πραγματοποίησε αναρρίχηση στο Θέρισο και στο οροπέδιο Ομαλού καθώς και Ορειβατική διαδρομή στο καταφύγιο Καλλέργη, κ.α.


Ο Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης, παραχώρησε συνεντεύξεις στην εκπομπή « Μένουμε Ελλάδα»,  τόσο στο στούντιο της ΝΕΤ με τον Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου, όσο και σε σημεία της παλαιάς πόλης και του  Ενετικού  Λιμένα   στη δημοσιογράφο , Γιάννα Αναστασιάδου, αναφέροντας  τις ομορφιές του τόπου  και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, τονίζοντας ότι « η Κρήτη δεν είναι ένας προορισμός μόνο για το καλοκαίρι αλλά για όλες τις εποχές του χρόνου», ενώ  απηύθυνε πρόσκληση στην εκπομπή να επισκεφθεί και πάλι τα Χανιά.

Η πρόσκληση αυτή από πλευράς Δήμου  και Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής  για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής, την ανάδειξη των υψηλών τουριστικών πόρων, των ποιοτικών υποδομών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.

Στην ευόδωση της πρωτοβουλία του Δήμου  συνέβαλαν το ΕΒΕ ν, η  Ένωση Ξενοδόχων ν, καθώς και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Ν Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες προσκλήσεις και επαφές έχουν γίνει από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και με άλλα εθνικά και διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
neatv.gr