«Κλειδώνουν» οι συμμετοχές στο Ράλι Κρήτης με δυνατά ονόματα

Μεθαύριο Παρασκευή λήγει η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχών στο φετινό Ράλι Κρήτης και από πλευράς ποιότητας συμμετοχών οι διοργανωτές δηλώνουν άκρως ικανοποιημένοι.

Ο κρητικός αγώνας με κέντρο το Ηράκλειο μετά τη ματαίωση του Ράλι Αχαιός θα προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γεγονός που θα φέρει τα πιο δυνατά ονόματα των ελληνικών βουνών στην Κρήτη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.



Στα γραφεία του Α.Ο.Κρήτης ήδη έχουν φτάσει οι συμμετοχές του περυσινού νικητή Λάμπρου Κύρκου (Mitsubishi EVO), του οδηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Γρηγόρη Νιώρα και του πολυνίκη του κρητικού αγώνα Μάκη Θεργιάκη. Το μόνο που μένει είναι να οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές την Παρασκευή που θα λήξει και η σχετική διορία.

Από πλευράς κρητικών πληρωμάτων η αφρόκρεμα από τους τέσσερις νομούς του νησιού θα είναι εδώ! Ο μοναδικός που κόντραρε πέρυσι τον Κύρκο, Μανόλης Πιτσάκης (Mitsubishi EVO), ο Γιώργος Αναπολιωτάκης (SEAT Ibiza kit car), οι εντυπωσικοί και ταχύτατοι Σγίγγας – Νικολιδάκης αμφότεροι με Peugeot 106 Rallye και πολλά πληρώματα από όλη την Κρήτη έχουν δηλώσει συμμετοχή.


creteplus.gr