Εγκαταλέιφθηκαν 15 κουτάβια στον κόμβο του Γαλατά


Ανάστατοι σήμερα οι κάτοικοι του Γαλατά, στην περιοχή του Κόμβου της Εθνικής Οδού, αντίκρυσαν πάνω στον κεντρικό  δρόμο 15 κουτάβια και τις δύο μάννες τους τα οποία εγκαταλέιφτηκαν σήμερα. Τα ζώα έτρεχαν σαν τρελλά, αυτοκίνητα περνούσαν σύριζα δίπλα τους.


Όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Χανίων "η προστασία των ζώων", Αναστασία Μπομπολάκη, οι κάτοικοι τηλεφώνησαν στις υπηρεσίες του Δήμου και η απάντηση ήταν " δεν έχουμε λύση".
Επιπλέον στην ανακοίνωσή της η κυρία Μπομπολάκη αναφέρει τα εξής:

"Ενώστε την φωνή σας μαζί μας. Μέλη του συλλόγου μας Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΤΩΝ ΖΩΩΝ, προσπάθήσαμε να πίασουμε τις δύο μάννες, αλλά ήταν αδύνατο. Η μία από αυτές  δαγκωσε άσχημα μέλος του συλλόγου μας. Πήγαμε  και πήραμε σπίτάκαι και τα  τοποθετήσαμε σε παρακέιμενο  χωράφι, με νερό και τροφή. Ομως μέχρι αύριο τα ζώα  είναι σίγουρο, οτι δεν θά υπαρχουν. Θα τα έχουν πατήσει τα  αυτοκίνητα  που διέρχονται  συνεχώς στην γέφυρα  του κόμβου του Γαλάτα. Φωτογραφίες και υλικό θα σταλέι  σε όλη την Ευρώπη, σε  οργανισμούς, κυβερνήσεις , στις αρμόδιες  υπηρεσίες της Ε.Ε.

Κύριοι Δήμαρχοι, κύριε Αντιπεριφερειρχη  μέχρι πότε θα είστε  θεατές  σε αυτή την θλιβερή κατάσταση ? Μέχρι πότε κάποια  συνετχνιακά συμφέροντα και κάποιοι κάτοικοι που  διαμαρτύρονατι  και δεν θέλουν κλινικές ζώων  με τα  "  κοπ΄ροσκυλα"  στην περιοχή τους, θα  αμαυρώνουν την χώρα μας?

Μέχρι πότε  μια  χούφτα  άτομα θα στέκονται εμπόδιο  στην απαίσχυντη  αυτή κατάσταση ? Πότε  επιτέλους  θα  φερθείτε  σαν πραγματικοί  δημοτικοί άρχοντες και θα κυττάξετε το καλό της πόλης μας ? Γιατί για τα ¨"κοπρόσκυλα" , πλάσματα με ζωή και  ψυχή , δεν χαμπαριάζετε  καθολου. Mε τον νέο χρόνο  θα καλείστε  εσείς  να ασχοληθείτε  με το θέμα. Γιατί μιας  και με τον νόμο  τα αδέσποτα  ανήκουν στους Δήμους, θα  σας τα φέρνουμε  εκεί".
neatv.gr